AFFÄRSOMRÅDESCHEF TIDWELL

Gunilla Thulin

Gunilla har lång erfarenhet av att leda och utveckla företag. Tidigare har hon arbetat som projektledare, VD och varit delägare i ett medelstort bolag och har stor erfarenhet av arbete med varumärkesstrategier och digital utveckling. Sedan tio år tillbaka har hon rekryterat, coachat och utvärderat ledare och ledningsgrupper och har gedigen erfarenhet av styrelsearbete. Gunilla är certifierad i flera olika coach-, ledar- och teamverktyg och är ICF-diplomerad organisationscoach, diplomerad workshopsledare och har utbildning i samtalsterapi.

SENIORKONSULT TIDWELL

Catharina Sjögren

Catharina har mångårig erfarenhet av organisationer och grupper i förändring/utveckling, både utifrån ett eget ledarperspektiv och som managementkonsult. Uppdragen har bland annat handlat om genomlysningar av organisationer, ledningsgruppsutveckling, chefshandledning, att skapa effektiva grupper, kulturutveckling samt mål- och strategiutveckling. Att skapa verklig effekt i vardagen är en stark drivkraft och då är förståelsen för de olika perspektiven riktning, struktur och kultur av stor betydelse. Catharina har med sig utbildningar och certifieringar inom både beteendevetenskap, förändring och ledarskap.

COMMUNICATION & ATTRACTION SPECIALIST

Viktor Lindvall

Viktor har bakgrund inom media, försäljning och PR. Samtidigt som han studerade medie- och kommunikationsvetenskap på Jönköping University arbetade han extra som PR-konsult och säljare. Efter examen började han sin karriär inom E-handelsbranschen där han både arbetat med Influencer Marketing och digital marknadsföring. Viktor är en fantasifull och nyfiken person med ett skarpt öga för detaljer som gillar att tänka utanför ramarna och ser kreativitet som en av hans främsta kvalitéer.

Tidwell ingår i Maquire Group tillsammans med Jerrie och Maquire.

GÖTEBORG: Mässans gata 18, 8 vån /  STOCKHOLM: Klarabergsviadukten 70 /  hello@tidwell.se031-303 30 57 Eller 073-549 99 00

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook