top of page

AFFÄRSOMRÅDESCHEF TIDWELL

Gunilla Thulin

Gunilla har lång erfarenhet av att leda och utveckla företag. Tidigare har hon arbetat som projektledare, VD och varit delägare i ett medelstort bolag och har stor erfarenhet av arbete med varumärkesstrategier och digital utveckling. Sedan tio år tillbaka har hon rekryterat, coachat och utvärderat ledare och ledningsgrupper och har gedigen erfarenhet av styrelsearbete. Gunilla är certifierad i flera olika coach-, ledar- och teamverktyg och är diplomerad professionell coach, diplomerad workshopsledare och har utbildning i samtalsterapi.

SENIORKONSULT TIDWELL

Catharina Sjögren

Catharina har mångårig erfarenhet av organisationer och grupper i förändring/utveckling, både utifrån ett eget ledarperspektiv och som managementkonsult. Uppdragen har bland annat handlat om genomlysningar av organisationer, ledningsgruppsutveckling, chefshandledning, att skapa effektiva grupper, kulturutveckling samt mål- och strategiutveckling. Att skapa verklig effekt i vardagen är en stark drivkraft och då är förståelsen för de olika perspektiven riktning, struktur och kultur av stor betydelse. Catharina har med sig utbildningar och certifieringar inom både beteendevetenskap, förändring och ledarskap.

SENIORKONSULT TIDWELL

Mia Roos

Mia har lång erfarenhet av att rekrytera, utvärdera och coacha ledare och specialister. Hon har tidigare arbetat som konsultchef och gruppchef och haft olika säljledande roller. Mia är certifierad coach från Gothia Akademin och har ett flertal certifieringar i utvärderingsverktyg både för ledningsgrupp och individ.

 

Hon brinner för att utveckla företag och individer och en av hennes styrka är hennes förmåga att skapa trygghet och förtroende samtidigt som hon får andra att skapa resultat och nå sina mål.

COMMUNICATION & ATTRACTION SPECIALIST

Viktor Lindvall

Med bakgrund inom E-handel har han stor kunskap om hur man annonserar och når ut med sylvassa budskap i ett allt mer brusigt medielandskap. Tack vare intresset för film och foto samt en kandidatexamen i media- och kommunikationsvetenskap kan Viktor hjälpa er att branda, paketera och anpassa er budskap så att de tilltalar just er målgrupp.

Viktor är en fantasifull och nyfiken person med ett öga för detaljer. Han gillar att arbeta outside the box och ser kreativitet som en av hans främsta kvalitéer. Med stort engagemang strävar Viktor alltid efter att göra det lilla extra – som tar helheten till en ny nivå. 

bottom of page