Outplacement/Karriärrådgivning

Vi är alternativet för dig som saknar försäkringsfinansierad form för omställning eller outplacement.

Hur hjälper du dina medarbetare vidare efter omorganisation eller omställning och samtidigt behåller dem som goda ambassadörer? Professionell hjälp till nästa steg i karriären är viktigt för att medarbetarna skall få med sig en positiv bild och känsla av företaget även när de lämnat sin anställning. Vi ser till att alla blir fullt rustade för sina nya steg och vässas för att bli sitt allra bästa jag.

 

Hos oss får du erfarna coacher och som parallellt jobbar med rekrytering inom Maquire Group och som har ett stort nätverk inom de flesta branscher på chefs- och specialistnivå. Vi erbjuder tre olika paket – som i sin tur kan skräddarsys efter dina medarbetares behov. Målet är att alla skall ta sig vidare ut till ny anställning, studier eller egenföretagande. Vill du ha omställningslösningar med flexibilitet, hög kvalitet och lång erfarenhet? Ta kontakt med oss!

”För oss var det självklart att välja Tidwell och Maquire Group för Executive Outplacement. Vi ville ge vår uppskattade medarbetare all tänkbar hjälp till att komma vidare i sitt nästa uppdrag. Med deras stora nätverk och professionella medarbetare tog det inte heller lång tid förrän hon hade fått ett nytt uppdrag dessutom i en bransch som var högst på önskelistan.”

Head of HR i ett noterat bolag

Kontakta oss

Står din organisation inför en förändring och du behöver ett bollplank? Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just era behov.