top of page

Vår Story

Använd denna.jpg

Tidwell lanserades 2019 av Maquire Group och är ett resultat av 13 års arbete. 

Låt oss ta det från början. Maquire startades 2007 med stor passion för att genom rekrytering av chefer och ledare hjälpa våra kunder att skapa framgångsrika ledningsteam så att de i sin tur kan uppnå sina mål och visioner. Maquire byggdes upp med djupt kunniga och hängivna människor med samma övertygelse. 

2012, föddes systerföretaget Jerrie. Då hade Maquire i fem års tid tackat nej när kunderna frågat dem om de kunde sköta deras rekryteringar under ledningsnivå. Maquires fokus har alltid varit rekrytering av chefer. Och Maquire gillar att göra saker ordentligt. Vi är övertygade om att man måste ha ett starkt fokus för att kunna växa och bli riktigt bra. Men till slut var det inte roligt att tacka nej. Så vi bestämde oss för att lansera ett nytt bolag och namnet blev naturligtvis Jerrie. Jerrie byggdes upp med specialister som rekryterar specialister.

Efter att ha jobbat med över 1000 ledningsgrupper vet vi att Tidwell behövs.

Alla ledningsgrupper har olika utmaningar och nästan alla kan jobba effektivare. Vi har fått nära kontakt med våra kunder och fått unika insikter i olika branschers och företags utmaningar från ett ledningsgruppsperspektiv. Vårt fokus har alltid varit att ledningsgruppen ska nå sin fulla potential. En ledningsgrupp måste vara sammansatt av rätt människor (Maquire), men de måste också få förutsättningar att jobba rätt tillsammans (Tidwell) och sedan ska besluten implementeras i organisationen av kompetenta avdelningschefer och specialister (Jerrie).


Under de här åren har vi blivit experter på vilka faktorer som skapar framgång i ledningsgruppen, men också vad som bromsar. Tidwell är resultatet av 1 000 insikter. Vi kan hjälpa er att öka effektiviteten i ledningsgruppen så att ni får en tydlig affärsnytta.
 

 

Men namnet då? Vad kommer det ifrån? Du som kan din filmhistoria ser säkert kopplingen. 

 

Help me help you.

Det här låter intressant, jag vill veta mer. 

bottom of page